Nieuws

Op zondag 2 juni zet JMA Kortrijk opnieuw de deuren open voor het publiek. Tussen 14.00 en 17.00 kan je kennismaken met de verschillende instrument en onze leerlingen en leerkachten aan het werk zien.

Op woensdag 1 mei en woensdag 15 mei gaan er GEEN lessen door in het jeugdmuziekatelier (tenzij eventueel enkele inhaallessen instrument in overleg met de leerkracht).

Op woensdag 7 juni gaven de kinderen van onze notenleerklassen het beste van zichzelf. Voor een bomvolle zaal zongen ze uit volle borst en met overgave een verrassend mooi oeuvre bij elkaar. Een beter einde van dit muzikaal jaar konden we ons niet wensen. Geniet nog even met ons mee met onderstaand compilatiefilmpje.

Op zondag 4 juni stelde Jeugdmuziekatelier Kortrijk onder een stralende lentezon de deuren voor iedereen open. De vele bezoekers konden een kijkje nemen achter de schermen, genieten van optredens van de muzikanten, de sfeer opsnuiven van de muziekateliers en gezellig nakaarten bij een drankje in de JMA- bar. Een leuke en hartverwarmende muzikale...